![Filetti di cernia e verdure allo zenzero al cartoccio Filetti di cernia e verdure allo zenzero al cartoccio](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/287BE709-369F-4C0A-81C9-7A2507F76191/Derivates/54fab6ad-d218-4622-a465-e42e90c65042.jpg)
Compatibele versies
Filetti di cernia e verdure allo zenzero al cartoccio
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rametto di origano fresco, le foglioline
- 10 g di zenzero, radice fresca a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di verdure miste (carote, patate, finocchio), a bastoncino
- 600 g di filetti di cernia, senza pelle (4 filetti)
- sale
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1267.8 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 30.9 g
- Koolhydraten
- 6.1 g
- Vetten
- 16.7 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 129.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di calamari e pesche
40min
Salmone al cartoccio e cous cous con pomodori secchi
35min
Baccalà e mazzancolle su crema di spinaci
35min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30min
Filetti di merluzzo con contorno di cavolo nero
1h
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1h
Insalata di totano e piselli al lime
1h
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50min
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55 min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25min
Coda di rospo con verdure
40min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h