Compatibele versies
Filetti di cernia e verdure allo zenzero al cartoccio
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rametto di origano fresco, le foglioline
- 10 g di zenzero, radice fresca a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di verdure miste (carote, patate, finocchio), a bastoncino
- 600 g di filetti di cernia, senza pelle (4 filetti)
- sale
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1267.8 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 30.9 g
- Koolhydraten
- 6.1 g
- Vetten
- 16.7 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 129.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35 min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 min
Scorfano in crosta di zucchine alla menta
1h 20min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30 dk
Orata al sale
40 min
Rombo pomodoro e nocciole
1h
Branzino al sale aromatico
55 min
Salmone all'arancia e pistacchi
40 min
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50 min
Pesce persico ai carciofi
30 dk
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40 min
Pesce al vapore con verdure miste
1h 20min