Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa saporita
- 70 g di pomodori secchi
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati
- 30 g di olive verdi denocciolate
- 2 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 30 g di olio extravergine di oliva
Uova in cocotte
- 4 uova
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe bianco macinato
- 2 - 3 fili di erba cipollina fresca sminuzzati
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 879 kJ / 210 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 7.7 g
- Vetten
- 14.6 g
- Verzadigd vet
- 245.1 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Contorno di verdure con zabaione al Parmigiano Reggiano
50min
Insalata di mele, finocchi, cavolo rosso e noci
10 min
Crema di burrata con verdure
1h 5 min
Tortino di broccoli e speck in vasocottura
1h 30min
Avocado toast con uovo
30 min
Tomino con coulis di fichi
55min
Uova in cocotte al tartufo
20 min
Fagiolini piccanti con arachidi
30 min
Insalata di cozze e salsa al lime
40min
Insalata finocchi e sedano con lime e pepe rosa
10 min
Panzanella con mandorle e acciughe
2h 30min
Tartare di pomodori e peperoni
15min