![Zucchine tonde ripiene con porri e uvetta Zucchine tonde ripiene con porri e uvetta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/87864fc3-ddc9-4cc0-8d04-02ff6622d826/Derivates/6ea8117e-7f55-46d5-a7b5-9e1c0260a7a4.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 500 g di acqua
- 4 zucchine tonde, lavate
- 2 porri, la parte bianca, a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 uova
- 120 g di Fontina a dadini
- 50 g di uvetta sultanina
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1481 kJ / 354 kcal
- Eiwitten
- 19.8 g
- Koolhydraten
- 15.2 g
- Vetten
- 22.7 g
- Verzadigd vet
- 149.5 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Peperoni alla piemontese
55 Min
Melanzane ripiene light
1 Std.
Cestini di brisèe con caponata di zucchine e melanzane
40 分钟
Torta salata con melanzane e pomodoro
1 Std.
Finocchi ripieni
1 Std.
Parmigiana di finocchi (vegan)
1h 25min
Finocchi alla valdostana
40 分钟
Zucchine ripiene
1hod. 10min
Crostata di fiori e zucchine
1hod. 35min
Melanzane alla pizzaiola
1hod. 10min
Zucchine ripiene alla ligure
1 Std. 30 Min
Fiori di zucchina ripieni con speck e provola
1 Std.