Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di baccalà ammollato e dissalato, a pezzi grandi (vedere consigli)
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di patate, pelate e a fette sottili
- 80 g di cipolla in quarti
- 2 spicchi di aglio
- 50 g di carota, pelata e a pezzi
- 60 g di foglie di sedano a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 filetti di acciughe fresche, deliscate
- 100 g di vino bianco secco
- 20 g di pinoli
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale dissalati
- 50 g di olive taggiasche denocciolate
- 150 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1196 kJ / 286 kcal
- Eiwitten
- 30.8 g
- Koolhydraten
- 13.9 g
- Vetten
- 11.9 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà, patate e funghi
45 Min
Baccalà alla livornese
35 dk
Zuppa di baccalà alle cipolle
35 dk
Baccalà alla Soutelo
30 dk
Baccalà alla cappuccina
55min
Seppie in zimino
40 dk
Stoccafisso con i porri
50min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1sa
Baccalà alla portoghese
1h 10min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40 dk
Buridda alla ligure
55min