Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi di patate
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di acqua
- 800 g di patate farinose, pelate e a fette (0.5 cm)
- 300 - 350 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo (da 60 g circa)
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale, a piacere
Pesto di sedano e erbe aromatiche
- 100 g di sedano a pezzi con le foglie
- 20 g di menta fresca
- 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 50 g di mandorle
- 1 spicchio di aglio
- 2 pizzichi di sale
- 130 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2667.3 kJ / 637.5 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 71.5 g
- Vetten
- 5.5 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 79.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto di mandorle
10min
Trofie con verdure alle erbe
40 Min
Gnocchi al cavolo nero e erbette con crema al taleggio
1 godz. 30 min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 Min
Biscotti al tè verde
30min
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1 godz. 30 min
Pane al rosmarino e salvia
18h
Gnocchi bicolore
2 godz.
Torta rustica ai frutti rossi (per 2 persone)
1ωρ. 10 λεπτ.
Pesto alle erbe aromatiche
10min
Pane ai pomodorini secchi e rosmarino
4 Std. 30 Min
Tagliatelle con pesto di rosmarino
35 Min