Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 300 g di cavolo nero a pezzi (le foglie private della costa)
- 500 g di acqua
- 10 g di sale grosso
- 100 g di erbette di campo a foglia larga
- 700 g di patate a pasta farinosa, pelate e a pezzi (2 cm)
- 300 g di farina tipo 0
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 pizzico di noce moscata
Crema di taleggio
- 200 g di Taleggio a pezzi
- 150 g di latte intero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 pizzico di noce moscata
- 20 g di fecola di patate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1786 kJ / 427 kcal
- Eiwitten
- 16.6 g
- Koolhydraten
- 61.9 g
- Vetten
- 11.4 g
- Vezels
- 5.1 g
Alternatieve recepten
Spatzle di zucca con salsiccia
1 godz.
Gnocchi zucca e salmone
1h 5min
Gnocchi di zucca gialla
1h 5min
Gnocchi di zucca al Taleggio
1 Std. 10 Min
Risotto cavolo nero e Castelmagno
35 min
Spatzle alla barbabietola
30 min
Gnocchi alla romana miele, noci e gorgonzola
1 godz.
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1 godz. 40 min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1 Std. 10 Min
Lasagne pecorino e cavolo nero
1 godz. 40 min
Lasagne valtellinesi
2 Std.
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 Std. 10 Min