Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g di burro freddo, a tocchetti
- 200 g di farina tipo 00
- 65 g di acqua fredda
- ¾ di cucchiaino di sale
- 500 g di pomodorini ciliegia a metà, senza semi
- 1 spicchio di aglio tritato finemente (optioneel)
- 3 foglie di basilico fresche a pezzi
- ½ cucchiaino di origano secco
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaio raso di zucchero di canna
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 876.5 kJ / 209.5 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 252.9 mg
Alternatieve recepten
Torta salata con melanzane e pomodoro
1 Std.
Tart tatin con pomodori e formaggio fresco
2 Std.
Quiche di patate e cipolle
55 min
Crostata di verdure provenzale
1 Std. 20 Min
Torta salata ai porri e cumino nero
1 Std. 20 Min
Mini tortini alla pizzaiola
55 min
Crostata integrale salata con salsa di cipolle
1 Std. 10 Min
Quiche ai finocchi e porri
1 Std. 10 Min
Torta salata con pomodorini e olive
1 Std. 10 Min
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1 Std.
Cestini di brisèe con caponata di zucchine e melanzane
40 Min
Sformatini verdure e yogurt
40 Min