Compatibele versies
Macedonia calda di mele con zabaione alla cannella
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 mele Golden Delicious sbuccciate, a tocchetti
- succo di limone
- 500 g di acqua
- 80 g di vino bianco
- 60 g di Marsala
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- 120 g di zucchero
- 1 uovo
- 3 tuorli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1149.6 kJ / 274.8 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 50.5 g
- Vetten
- 4.7 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 24.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aperitivo all'arancia e zenzero
10 min
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 min
Mousse di Gorgonzola e datteri
20 dk
Pere sciroppate al cacao e amaretto
40min
Pere sottovuoto alla cannella
2h 5 min
Zabaione (TM6)
15 min
Bicchierini capresi
30 dk
Crema alla vaniglia con pere caramellate (senza glutine)
25min
Sangria al lampone e basilico
40min
Mele insaporite (400 g)
15 min
Pere insaporite (400 g)
15 min
Succo rinvigorente allo zenzero, miele e limone (TM6)
10 min