Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 100 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm) + q.b.
- 200 g di farina tipo 0
- 65 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Farcitura
- 700 g di cipolle rosse di Tropea a fette (1 cm)
- 20 g di aceto balsamico
Terminare la preparazione
- 2 cucchiaio di zucchero di canna
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 953.9 kJ / 227.8 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 29.4 g
- Vetten
- 10.6 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia al formaggio di Recco
1sa 15 dk
Burro alle acciughe
4h 20min
Focaccia al formaggio
55 min
Tarte tatin ai pomodori
50min
Biscottini cipolla e semi di zucca
50min
Girelle integrali al tonno e ceci
8u.
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9h
Quiche pere e gorgonzola
1h
Mini cheesecake salate al basilico
3 godz. 30 min
Canapè frittatine di verdura
35min
Crumble ai marron glacé
45 dk
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1 godz. 10 min