Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 100 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm) + q.b.
- 200 g di farina tipo 0
- 65 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Farcitura
- 700 g di cipolle rosse di Tropea a fette (1 cm)
- 20 g di aceto balsamico
Terminare la preparazione
- 2 cucchiaio di zucchero di canna
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 953.9 kJ / 227.8 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 29.4 g
- Vetten
- 10.6 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Timballini di sedano con cipolle fondenti
50min
Pastéis de nata
1h
Tarte tatin di fichi con salsa dolce al caprino
40 min
Cipolle ripiene di zucca e rosmarino
1 Std. 30 Min
Mousse speziata
10 Min
Tortino di formaggio, cipolla e mais (Sopa Paraguaya)
1h 10min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4 Std. 50 Min
Quiche pere e gorgonzola
1h
Triangoli di sfoglia agli spinaci e Roquefort
40 min
Brie in crosta con cipolle caramellate
1h 10min
Patatas bravas in tempura
1h 20min
Purè di sedano rapa
35 min