Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 100 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm) + q.b.
- 200 g di farina tipo 0
- 65 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Farcitura
- 700 g di cipolle rosse di Tropea a fette (1 cm)
- 20 g di aceto balsamico
Terminare la preparazione
- 2 cucchiaio di zucchero di canna
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 953.9 kJ / 227.8 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 29.4 g
- Vetten
- 10.6 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 min
Zuppa di cipolle
1h
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1h 30 min
Zuppa gratinata con pancetta e Fontina
1h 10min
Girelle ai cereali con radicchio rosso
8h
Budini aromatici al pomodoro
1h 10min
Porri in agrodolce al Varoma
30 min
Crostata con datterini in agrodolce
2óra 10p
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5 Std. 30 Min
Gazpacho
15 min
Quiche pere e gorgonzola
1h
Brie in crosta con cipolle caramellate
1h 10min