Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 100 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm) + q.b.
- 200 g di farina tipo 0
- 65 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Farcitura
- 700 g di cipolle rosse di Tropea a fette (1 cm)
- 20 g di aceto balsamico
Terminare la preparazione
- 2 cucchiaio di zucchero di canna
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 953.9 kJ / 227.8 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 29.4 g
- Vetten
- 10.6 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1h 20min
Timballini di sedano con cipolle fondenti
50min
Zucca con miglio, pesto di nocciole e broccoli (senza glutine)
1h 30min
Tart tatin con pomodori e formaggio fresco
2h
Salsa alla birra e mele
35min
Quiche pere e gorgonzola
1h
Brie in crosta con cipolle caramellate
1 godz. 10 min
Crostini di pane alle castagne e noci con lardo e miele
5 Std. 20 Min
Tarte tatin ai pomodori
50min
Crema all'aglio
50min
Tartellette alle cipolle caramellate
1h
Cheesecake al pesto genovese
9h