Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di acqua + q.b.
- 300 g di asparagi verdi
- burro q.b.
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- ½ scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 1 uovo
- 15 g di amido di mais (maizena)
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 8 filetti di sogliola freschi
Citronette
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1360 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 31.8 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 19.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di zucchine con filetti di sogliola
40 min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15 min
Terrina ai due colori
1h 20min
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50 min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Corona di riso e castagne alla fonduta
50 min
Sformatini di asparagi
45min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1h
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Gelato al Parmigiano reggiano
10 godz. 40 min
Insalata di granchio e gamberi con maionese allo zenzero
35 min
Flan di cavolfiore
45min