Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di acqua + q.b.
- 300 g di asparagi verdi
- burro q.b.
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- ½ scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 1 uovo
- 15 g di amido di mais (maizena)
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 8 filetti di sogliola freschi
Citronette
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1360 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 31.8 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 19.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50 Min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1hod. 15min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10min
Coda di rospo croccante su purea nera
1h 50 min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50 Min
Timballini di riso allo zabaione con asparagi e omelette delicata al Varoma
45 Min
Rotolo di nasello ai gamberi
1hod.
Nuvola di zucchine con gamberoni alla curcuma
45 Min
Mazzancolle con mousse di avocado e stracchino
1 Std. 30 Min
Flan di cavolfiore
45 Min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40 Min