![Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze) Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/878f9635-af73-4a99-a4ee-7bee3ac221cc/Derivates/a7493312-b5a5-4882-8b67-4b105beb1f3d.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 foglie di cavolo verza, lavate
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo di carne
- 16 fette di pane di segale
- 300 g di Fontina Valdostana a fette sottili
- 1 pizzico di cannella in polvere (optioneel)
- 1 pizzico di noce moscata in polvere (optioneel)
- 50 g di burro in fiocchi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4139.5 kJ / 988.7 kcal
- Eiwitten
- 36.8 g
- Koolhydraten
- 102.9 g
- Vetten
- 46.6 g
- Verzadigd vet
- 28 g
- Vezels
- 140.7 g
- Natrium
- 14 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bonèt
2 Std.
Rabaton
1 Std.
Flan al topinambur
40 Min
Tajarin salsiccia e finocchi
1 Std.
Polenta concia alla valdostana
1h 40min
Puccia
1 Std. 30 Min
Cappon magro
4j 30 menit
Bagna cauda
35 min
Porri in crema delicata
35 min
Torta salata ai porri e cumino nero
1 Std. 20 Min
Insalata di panissa con carciofi
55 Min
Semolino dolce
1 Std.