Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
TM6 TM5

Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)

3.8 (12 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 15 foglie di cavolo verza, lavate
  • 1500 g di acqua
  • 1 cucchiaio di dado per brodo di carne
  • 16 fette di pane di segale
  • 300 g di Fontina Valdostana a fette sottili
  • 1 pizzico di cannella in polvere (optioneel)
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere (optioneel)
  • 50 g di burro in fiocchi

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
4139.5 kJ / 988.7 kcal
Eiwitten
36.8 g
Koolhydraten
102.9 g
Vetten
46.6 g
Verzadigd vet
28 g
Vezels
140.7 g
Natrium
14 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten