Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, lavati e sgocciolati
- 2 filetti di erba cipollina fresca, sminuzzati
- ¼ di finocchio affettato, con la barba
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di panna acida
- 30 g di rucola fresca, lavata
- 1 carota, pelata e affettata
- ¾ di finocchio affettato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2451 kJ / 586 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 52.8 g
- Vezels
- 7.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho
15min
Tzatziki
20 min
Gazpacho prosciutto e melone
2h 10min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15min
Insalata di sedano bianco
15min
Gazpacho con ciliegine di bufala
15min
Vellutata fredda di pomodorini e avocado
20 min
Gazpacho feta e cetrioli
1h 10min
Gazpacho arancia e carote con chantilly all'aneto
25 min
Crumble mele, fragole e rabarbaro
1h
Blinis con prosciutto di Praga
1h
Mousse al mango
20 min