Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, lavati e sgocciolati
- 2 filetti di erba cipollina fresca, sminuzzati
- ¼ di finocchio affettato, con la barba
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di panna acida
- 30 g di rucola fresca, lavata
- 1 carota, pelata e affettata
- ¾ di finocchio affettato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2451 kJ / 586 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 52.8 g
- Vezels
- 7.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 min
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1 Std.
Salsa di cipolle e mele
30 min.
Salsa bois boudran
10 Min
Crema di mais (creamed corn)
30 min.
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2h 25min
Martini Dry (alla maniera de Casino Royale)
5min
Mango Colada
10 Min
Porri in agrodolce al Varoma
30 min.
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1 Std.
Porri in crema delicata
35 Min
Gazpacho
15 Min