Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pomodorini confit
- 320 g di pomodorini ciliegia a metà e senza semi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di zucchero di canna grezzo
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- 3 foglie di basilico fresco, lavate
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Pasta brisée all'olio extravergine di oliva
- 200 g di farina tipo 00
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale integrale
Terminare la preparazione
- 150 g di Feta (formaggio greco), sbriciolata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1255.1 kJ / 300 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 29.3 g
- Vetten
- 18.7 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Triangoli di pane arabo con hummus di zucca
1h
Strüdel salato con funghi, feta e spinaci
1 Std. 45 Min
Rosti di patate con hummus di fave
2h
Quiche di salmone e porri
1 godz. 25 min
Empanadas vegetariane
1h 30min
Crostata salata con pere, Brie e prosciutto
1h 30min
Strüdel uva e salsiccia
2h
Tarte tatin ai pomodori
50 min
Torta salata con melanzane e pomodoro
1h
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
1h
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 godz. 10 min
Brisèe ratatouille
1h 30min