Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ¼ di cucchiaino di sale
- 170 g di burro freddo a pezzi
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 55 g di acqua fredda
- 180 g di cipolle a metà
- 200 g di bacon affumicato a fette a pezzi
-
200
g di chorizo Criollo, senza pelle a pezzi
of 200 g di salsiccia, senza pelle a pezzi - 850 g di polpa di zucca, a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di sciroppo di acero
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- 1 cucchiaino di zenzero secco macinato
- ½ cucchiaino di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di peperoncino di cayenna secco
- 1 uovo, sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 5410 kJ / 1293 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 101 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Riso Jasmine con crema di peperoni, olive e Feta
35 Min
Cavolfiore con pesto di noci (vegan)
40 Min
Dahl di zucca
30 Min
Rösti svizzero (TM6)
9 Std.
Okonomiyaki
1 Std.
Curry vegetariano
35 Min
Shepherd's pie vegetariana alle patate dolci
35 Min
Patate dolci ripiene di lenticchie piccanti, maionese alla banana e coleslaw
50 Min
Patè alle castagne in crosta
10h
Salsa piccante agrumi e coriandolo
20min
Rustici alla carbonara
1h 30min
Flan ai quattro formaggi
1 Std.