Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g burro a pezzi
- 550 g di acqua
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco
- 3 tuorli
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato fresco
- 1 cucchiaino di senape in polvere
- 12 uova di quaglia
- 12 asparagi verdi, mondati e tagliati a misura
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 887 kJ / 212 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 0.9 g
- Vetten
- 21.1 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di topinambur e tartufo
55 Min
Nel giardino zen
1 Std. 30 Min
Crema allo yogurt e gelatina ai cachi
2 Std. 30 Min
Vellutata di cardi con patate al timo
50 min
Uova in cocotte al tartufo
20 Min
Vellutata di indivia belga con pere caramellate e coriandolo (di Mirko Ronzoni)
50 min
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1 Std.
Bicchierini prosciutto e piselli
35 min
Timballini di sedano con cipolle fondenti
50 min
Vellutata di topinambur e salvia
50 min
Bicchierini prosciutto e melone
3h 25 min
Sformatino di piselli su crema di peperoni e gambero rosso di Sicilia (di Antonio Lorenzon)
1 Std. 30 Min