Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi di sedano rapa
- 300 g di sedano rapa a pezzi (3 cm)
- 25 g di acqua
- 20 g di fecola di patate
- 30 g di amido di riso (o maizena)
- ½ cucchiaino di sale
- 120 g di mascarpone
Salsa al Castelmagno
- 100 g di formaggio Castelmagno a pezzi (3 cm)
- 30 g di burro
- 50 g di vino bianco secco di buona qualità (tipo Chardonnay)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3021 kJ / 722 kcal
- Eiwitten
- 20.7 g
- Koolhydraten
- 27.9 g
- Vetten
- 57.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fonduta
8h 20min
Flan al topinambur
40min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1 Std. 40 Min
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2 Std. 40 Min
Purè di topinambur e cioccolato bianco
50min
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1h 10 min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1h 10 min
Salsa bolzanina
15 Min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45min
Risotto bianco con porri e mela
30min
Purè di sedano rapa
35min