Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi di sedano rapa
- 300 g di sedano rapa a pezzi (3 cm)
- 25 g di acqua
- 20 g di fecola di patate
- 30 g di amido di riso (o maizena)
- ½ cucchiaino di sale
- 120 g di mascarpone
Salsa al Castelmagno
- 100 g di formaggio Castelmagno a pezzi (3 cm)
- 30 g di burro
- 50 g di vino bianco secco di buona qualità (tipo Chardonnay)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3021 kJ / 722 kcal
- Eiwitten
- 20.7 g
- Koolhydraten
- 27.9 g
- Vetten
- 57.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bagna cauda
35 Min
Fonduta
8h 20min
Bonèt
2h
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Polenta taragna
1h 15min
Gnocchi verdi alla romana
1h 20 min
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1 godz. 40 min
Flan di formaggio erborinato (per 2 persone)
35 Min
Purè di topinambur e cioccolato bianco
50 min
Pollo alla senape e miele con purè di cavolfiore
1h 55 min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1 godz. 40 min
Purè di sedano rapa
35 Min