Compatibele versies
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di latte
- 200 g di pane raffermo a cubetti
- 500 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 200 g di bietole, le foglie, lavate
- 1 uovo
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato + q.b. per condire
- 1 cucchiaio di farina integrale + q.b. per infarinare
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 5 foglie di salvia fresca, lavate
- 40 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1916 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spatzle agli spinaci
1ωρ.
Spatzle verdi alla carbonara
1ωρ.
Spatzle alla barbabietola
30 λεπτ.
Gnocchi verdi alla romana
1ωρ. 20 λεπτ.
Spatzle di zucca con salsiccia
1ωρ.
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 Min
Gnocchi zucca e salmone
1 Std. 5 Min
Malfatti bergamaschi
40 Min
Gnocchi di ricotta al sugo di carciofi
1ωρ.
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1ωρ.
Gnocchi di spinaci
55 Min
Gnocchi con la "fioreta"
30 λεπτ.