Compatibele versies
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di latte
- 200 g di pane raffermo a cubetti
- 500 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 200 g di bietole, le foglie, lavate
- 1 uovo
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato + q.b. per condire
- 1 cucchiaio di farina integrale + q.b. per infarinare
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 5 foglie di salvia fresca, lavate
- 40 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1916 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Strangolapreti alla trentina
4h
Spatzle alla barbabietola
30min
Gnocchi di spinaci
55min
Gnocchi di zucca gialla
1 godz. 5 min
Canederli allo speck
2u. 40min
Spatzle con burrata e carciofi
50min
Spatzle di grano saraceno con Taleggio e broccoli
40min
Spatzle agli spinaci
1h
Spatzle di zucca con salsiccia
1h
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Spatzle alla curcuma con verza e salsiccia
40min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40min