Crostata con datterini in agrodolce
TM5 TM6

Crostata con datterini in agrodolce

4.1 (7 beoordelingen)

Ingrediënten

Pasta brisée

  • 150 g di farina
  • 75 g di burro
  • ½ cucchiaino di sale
  • 50 g di acqua

Ripieno

  • 300 g di ricotta di pecora
  • 1 pizzico di sale
  • 5 g di burro
  • 300 g di pomodorini datterino, in quarti
  • 3 cucchiai di aceto balsamico
  • 50 g di zucchero

Terminare la preparazione

  • farina q.b.

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
786 kJ / 188 kcal
Eiwitten
4.9 g
Koolhydraten
19 g
Vetten
10.3 g
Vezels
1.1 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten