Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 150 g di farina
- 75 g di burro
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno
- 300 g di ricotta di pecora
- 1 pizzico di sale
- 5 g di burro
- 300 g di pomodorini datterino, in quarti
- 3 cucchiai di aceto balsamico
- 50 g di zucchero
Terminare la preparazione
- farina q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 786 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 10.3 g
- Vezels
- 1.1 g
Alternatieve recepten
Gnocchi verdi alla romana
1sa 20 dk
Fagottini di sfoglia melanzane e formaggi
1h 25min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1sa 20 dk
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 min
Quiche ai pomodorini
1h
Quiche pere e gorgonzola
1h
Torta salata alla parmigiana di melanzane (senza glutine)
1h
Brutti ma buoni di patate
55min
Quiche di zucchine e fiori di zucchina
2 godz. 20 min
Miniquiches di cavolo rosso e formaggio di capra
1sa 20 dk
Torta salata con provola, peperoni, ricotta e speck
1h 50 min
Strüdel salato di zucca e ricotta
2sa