![Crostata con datterini in agrodolce Crostata con datterini in agrodolce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FA58E625-166F-48D9-862C-096999D54248/Derivates/ca398c32-8fdf-4b2b-b2b9-f3ba62ddd559.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 150 g di farina
- 75 g di burro
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno
- 300 g di ricotta di pecora
- 1 pizzico di sale
- 5 g di burro
- 300 g di pomodorini datterino, in quarti
- 3 cucchiai di aceto balsamico
- 50 g di zucchero
Terminare la preparazione
- farina q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 786 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 10.3 g
- Vezels
- 1.1 g
Alternatieve recepten
Torta rovesciata al radicchio di Chioggia
1h 40min
Torta salata con provola, peperoni, ricotta e speck
1h 50 min
Torta di riso cacio e pepe
1ч. 30 мин.
Torta caprese bianca al limoncello
1 Std. 5 Min
Quiche ai funghi e Fontina
1ч. 30 мин.
Quiche broccoli e pesto
1 godz. 10 min
Girelle alle erbe con bresaola
8h
Cheesecake al forno con fagiolini
2ч.
Budini aromatici al pomodoro
1 godz. 10 min
Tarte tatin di cipolle di Tropea
1ч. 30 мин.
Sfogliata con burrata e fiori di zucca
1 godz. 10 min
Quiche di salmone e porri
1h 25min