Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 150 g di farina
- 75 g di burro
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno
- 300 g di ricotta di pecora
- 1 pizzico di sale
- 5 g di burro
- 300 g di pomodorini datterino, in quarti
- 3 cucchiai di aceto balsamico
- 50 g di zucchero
Terminare la preparazione
- farina q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 786 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 10.3 g
- Vezels
- 1.1 g
Alternatieve recepten
Crostata salata di spinaci
1h
Crostata di pomodori con pesto
1h 30min
Scones salati al basilico e crema di ricotta
40min
Strüdel salato con funghi, feta e spinaci
1 godz. 45 min
Torta salata a formaggio Brie
50min
Tarte tatin ai pomodori
50min
Crostata con fiori di zucca
1h 30min
Cestini al prosciutto, Emmental e pomodori secchi
40min
Gratin di zucca e castagne
1h 10min
Cheesecake al forno con fagiolini
2 Std.
Strüdel salato di zucca e ricotta
2 Std.
Quiche ai pomodorini
1h