Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 25 g di rafano fresco, sbucciato e a pezzi
- 150 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- fette di pane nero tostate, a piacere
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 3090 kJ / 738 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 66 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto cavolo nero e Castelmagno
35min
Risotto bianco con porri e mela
30min
Lasagne pecorino e cavolo nero
1 Std. 40 Min
Risotto porri e finocchi
40min
Zucca con miglio, pesto di nocciole e broccoli (senza glutine)
1h 30min
Patè alle castagne in crosta
10h
Patè al formaggio di capra
10min
Risotto con asparagi, gelato al Parmigiano Reggiano e aceto balsamico
11 godz.
Pesto alle erbe aromatiche
10min
Tris di mousse con frollini integrali (vegan)
40min
Penne integrali con fonduta di porri
50min
Risotto ai porri e burrata
35min