Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 25 g di rafano fresco, sbucciato e a pezzi
- 150 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- fette di pane nero tostate, a piacere
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 3090 kJ / 738 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 66 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomino con coulis di fichi
55min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1 godz. 10 min
Pesto di pomodori secchi
10 min
Salsa al gianduia
15 Min
Gnocchi alla romana (senza lattosio)
1 godz. 50 min
Budino al cocco
3 Std. 15 Min
Mousse speziata
10 min
Paté ai due salmoni
1h
Salsa alla reggiana
15 Min
Pizza mele e brie
1 godz. 50 min
Gnocchi allo zafferano con sugo al radicchio
1h 30min
Crema spalmabile ai pomodori secchi
10 min