Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di uvetta
- 1200 g di acqua salata
- 400 g di peperoni, a listarelle
- 75 - 100 g di capperi sott'aceto dissalati
- 300 g di riso Thaibonnet Parboiled (cottura 14 min.)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di cipolle a fettine sottili
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1783 kJ / 426 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 86.1 g
- Vetten
- 8.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vermicelli saltati con verdure miste
40min
Cavolo rosso con semi di finocchio
40min
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8sa 50 dk
Tofu al cartoccio con verdure
40min
Verdure al curry
1 godz.
Insalata di broccoli
15 Min
Insalata di cavolo messicana
15 Min
Riso Kashmiri
30 min
Lenticchie al curry e zucca al vapore
1h 15 min.
Couscous con albicocche, noci, feta e verdure miste
1h 15 min.
Tempeh impanato con crema di finocchi
40min
Riso cantonese allo zenzero
35min