Insalata di riso Thai con uvetta e peperoni
TM6 TM5 TM31

Insalata di riso Thai con uvetta e peperoni

3.9 (7 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 100 g di uvetta
  • 1200 g di acqua salata
  • 400 g di peperoni, a listarelle
  • 75 - 100 g di capperi sott'aceto dissalati
  • 300 g di riso Thaibonnet Parboiled (cottura 14 min.)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 40 g di cipolle a fettine sottili

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1783 kJ / 426 kcal
Eiwitten
7.1 g
Koolhydraten
86.1 g
Vetten
8.3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten