Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 250 g di foglie di verza a listarelle
- 20 g di porro a pezzi
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di ricotta, sgocciolata dal siero
- 10 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di maggiorana secca
- 450 g di pasta brisée (2 rotoli)
- latte q.b.
- 24 pinoli
- 4 olive denocciolate a metà
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2063.4 kJ / 535 kcal
- Eiwitten
- 13.5 g
- Koolhydraten
- 65.2 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 31.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Frullato pera, mela e banana
10min
Sfogliata ai funghi
1h 40 min
Torta salata piselli e primo sale
2 godz. 15 min
Torta salata con zucca e scarti di verdure
2h 30 min
Bruco polpetta (di verdure)
40min
Involtini di tacchino con verdure e salsa al sedano
45min
Frittata di riciclo (senza uova)
1h
Verdurine in sfoglia
1h
Pappa prugne e mela
10min
Frappè yogurt e biscotti
10min
Torta salata di zucca e spinaci
1h 50 min
Torta salata tricolore
1h 20 phút