Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- olio extravergine di oliva q.b.
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 5 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 150 g di formaggio Quartirolo
- 5 uova
- 50 g di latte
- 1 pizzico di pepe
- 200 g di spinaci baby freschi
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 877.5 kJ / 209.7 kcal
- Eiwitten
- 14.9 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 16.1 g
- Vezels
- 0.6 g
Alternatieve recepten
Flan di carote
50 min
Flan al salmone affumicato
45 Min
Crema di burrata con verdure
1h 5min
Purè di carote arrosto
1h
Involtini di tacchino con riso basmati
40 min
Mini cheesecake salate al basilico
3h 30min
Cestini al prosciutto, Emmental e pomodori secchi
40 min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30min
Palline al prosciutto
1h 30min
Cheesecake integrale alla robiola e salmone
9 godz.
Mini soufflè ai formaggi e zucchine (senza glutine)
35 Min
Frittata con patate e cipollotti di Tropea
1h