Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- olio extravergine di oliva q.b.
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 5 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 150 g di formaggio Quartirolo
- 5 uova
- 50 g di latte
- 1 pizzico di pepe
- 200 g di spinaci baby freschi
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 877.5 kJ / 209.7 kcal
- Eiwitten
- 14.9 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 16.1 g
- Vezels
- 0.6 g
Alternatieve recepten
Sformatini al cotechino
30min
Mousse di carote e sedano
40p
Bicchierini di semolino alla prugna e cipolla
30min
Palline al prosciutto
1h 30min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20p
Barchette agli asparagi e salmone
50 Min
Sformatini di Parmigiano su letto di verdure stufate a vapore con aceto balsamico
50 Min
Tortino di zucchine con pesto di basilico e limone
1 Std. 20 Min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1 Std. 10 Min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 Std. 15 Min
Sformatini di asparagi
45min
Salame di patate e tonno
6h 30min