Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 200 g di riso tipo Vialone nano
- 500 g di bietole, le foglie pulite
- burro q.b.
- pangrattato q.b.
- 200 g di cipolle in quarti
- 100 g di porri a pezzi
- 50 g di pancetta a cubetti
- 30 g di olio di oliva
- 2 foglie di alloro fresco, lavate
- 3 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 spicchio di aglio schiacciato
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 3 uova
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di Emmental a pezzi (2-3 cm)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 6 foglie di basilico fresco, lavate e spezzettate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1506 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 34.9 g
- Vetten
- 17.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta pasqualina
2h 5 min
Quiche salata ai carciofi
1 Std. 20 Min
Torta de gee
1sa 30 dk
Torta alle bietole
3 Std.
Torta di riso salata
2sa 10 dk
Torta di patate e mais
1 Std. 50 Min
Moussaka di lenticchie
1sa 30 dk
Torta salata ai peperoni, melanzane e capperi
1sa 30 dk
Insalata di panissa con carciofi
55 min
Polenta pasticciata con cavolo nero e formaggi filanti
1 godz. 35 min
Tortino di fagiolini e patate
1sa 30 dk
Polpettone fagiolini e patate
1sa 30 dk