Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 200 g di riso tipo Vialone nano
- 500 g di bietole, le foglie pulite
- burro q.b.
- pangrattato q.b.
- 200 g di cipolle in quarti
- 100 g di porri a pezzi
- 50 g di pancetta a cubetti
- 30 g di olio di oliva
- 2 foglie di alloro fresco, lavate
- 3 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 spicchio di aglio schiacciato
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 3 uova
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di Emmental a pezzi (2-3 cm)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 6 foglie di basilico fresco, lavate e spezzettate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1506 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 34.9 g
- Vetten
- 17.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone fagiolini e patate
1u. 30min
Pasta al forno vegetariana
40min
Verdure ripiene
1h 20min
Quiche di patate, porri e ananas
2h 20min
Torta salata di bietole
1h
Scarpazza sarzanese
2h 30min
Torta di riso basmati gratinata
1h 5min
Tortino di fagiolini e patate
1u. 30min
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1h 40min
Torta salata con verdure di stagione
1 godz. 25 min
Verdurine in sfoglia
1h
Quiche ai finocchi e porri
1 Std. 10 Min