Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di Parmigiano reggiano
- 30 g di scalogno
- 130 g di cotechino precotto, senza pelle, a pezzi
- 1 uovo
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1008 kJ / 241 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 1.7 g
- Vetten
- 20.5 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1h 20min
Fagottini di sfoglia zucca, speck e balsamico
1 Std. 30 Min
Flan ai quattro formaggi
1h
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Girelle al gorgonzola e mortadella
8h
Flan di funghi porcini
1h
Mousse di salmone e patate
1h
Cannelloni porri, ricotta e Taleggio
1 Std. 30 Min
Mousse di Gorgonzola e datteri
20 min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 min
Sformatini di piselli e carote con cuore filante
1h 10 min.
Polenta con fonduta di formaggi
1j 15 menit