Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di Parmigiano reggiano
- 30 g di scalogno
- 130 g di cotechino precotto, senza pelle, a pezzi
- 1 uovo
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1008 kJ / 241 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 1.7 g
- Vetten
- 20.5 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bocconcini di pollo al latte e formaggio
30 Min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
1 Std.
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10min
Polpettone ricotta e tonno
45 Min
Girelle al gorgonzola e mortadella
8 Std.
Crostini di pane bianco con mousse al prosciutto crudo
5 godz. 10 min
Crostini integrali con crema di Gorgonzola e champagne
1 Std. 20 Min
Patate gratinate al Gorgonzola
40 Min
Crema al Parmigiano Reggiano
10min
Tartare di manzo con salsa aromatica
20 Min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1 Std. 20 Min
Flan al salmone affumicato
45 Min