Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di riso rosso (cottura 20-25 minuti)
- 300 g di calamari ad anelli
- 2 peperoni gialli a tocchetti (1-2 cm)
- 4 carciofi puliti, a fettine sottili (messi a bagno in acqua e limone)
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- olio extravergine di oliva q.b.
- sale q.b.
- pepe nero macinato q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1970.9 kJ / 470.8 kcal
- Eiwitten
- 22.3 g
- Koolhydraten
- 74.2 g
- Vetten
- 10.3 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 11.1 g
- Natrium
- 736.1 mg
Alternatieve recepten
Riso venere con crema di zucca e pistacchi
1h
Insalata di riso nero con gamberi, pomodorini e mango
1 Std. 20 Min
Riso rosso con gamberi, pinoli e zucchine
50min
Riso venere integrale con asparagi e mazzancolle
1h 10min
Riso venere con radicchio rosso e pollo
3h 30 min
Riso rosso, asparagi bianchi e salmone
45 Min
Riso Venere al profumo di mare
1h
Insalata di riso nero
1h
Insalata di riso rosso
1h
Insalata di pesce esotica
30 Min
Sardine al cartoccio con insalata di fagiolini
1h
Filetti di cernia e verdure allo zenzero al cartoccio
40 Min