Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di acqua
- 150 g di spinaci freschi in foglia
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di provola dolce a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di ricotta fresca, sgocciolata
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 vasetto
- Calorieën
- 987 kJ / 236 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 2.4 g
- Vetten
- 18.1 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bocconcini di pollo all'arancia in vasocottura
1 godz. 10 min
Fusilli alle zucchine in vasocottura
50 Min
Ananas sottovuoto
1 Std. 15 Min
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1 godz. 10 min
Merluzzo allo zenzero con crema di broccoli sottovuoto
2 Std.
Parmigiana bianca di zucchine in vasocottura
1 godz. 10 min
Piccole parmigiane di melanzane
1 Std.
Cannoli di asparagi e prosciutto
55 Min
Tortino di broccoli e speck in vasocottura
1 Std. 30 Min
Dolce di mele in vasocottura
1 Std.
Lasagne al radicchio e provola in vasocottura
1 Std. 30 Min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 godz. 20 min