Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno
- 150 g di Provolone affumicato a pezzi
- 3 uova
- 100 g di ricotta fresca, scolata
- 50 g di pangrattato
- 50 g di latte
- 100 g di pancetta affumicata a cubetti
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- burro q.b.
- 8 fiori di zucca, puliti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1242.4 kJ / 296.8 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 18.2 g
- Vetten
- 19.1 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 210.5 mg
Alternatieve recepten
Torta salata piselli e primo sale
2 Std. 15 Min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
1 Std.
Sfogliata con burrata e fiori di zucca
1 Std. 10 Min
Clafoutis fiori di zucca e salmone
45 Min
Torta salata con zucca e scarti di verdure
2 Std. 30 Min
Quiche broccoli e pesto
1 Std. 10 Min
Sformatini di fiori di zucca
1 Std. 30 Min
Quiche asparagi e bacon
1 Std. 45 Min
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1 Std.
Rotolo di patate con salmone affumicato
1 Std. 10 Min
Strüdel salato di zucca e ricotta
2 Std.
Tortino di fagiolini e patate
1 Std. 30 Min