Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno
- 150 g di Provolone affumicato a pezzi
- 3 uova
- 100 g di ricotta fresca, scolata
- 50 g di pangrattato
- 50 g di latte
- 100 g di pancetta affumicata a cubetti
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- burro q.b.
- 8 fiori di zucca, puliti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1242.4 kJ / 296.8 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 18.2 g
- Vetten
- 19.1 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 210.5 mg
Alternatieve recepten
Rollè di radicchio
50 min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3 Std.
Mini quiche al radicchio
1 Std. 10 Min
Quiche broccoli e pesto
1 Std. 10 Min
Fiori di zucchina ripieni con speck e provola
1h
Plumcake salato alla curcuma con quartirolo e olive
1h
Quiche asparagi e bacon
1 Std. 45 Min
Quiche ai funghi e salsiccia aromatizzata all'olio tartufato
1 Std. 30 Min
Quiche ai finocchi e porri
1 Std. 10 Min
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1h
Quiche di spinaci e speck
2h
Quiche radicchio e speck
2 Std. 30 Min