Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di seppioline, pulite
- 2 pizzichi di sale
- 200 g di cetriolo, pelato e a tocchetti (2 cm)
- 100 g di polpa di avocado maturo, a dadini (2 cm)
- 20 g di scalogno
- 3 foglie di menta fresca, lavate
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olive nere denocciolate q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 950 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 15.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zucchine alla menta
30min
Pollo al vino bianco e farina integrale di grano saraceno
45min
Insalata di seppioline con salsa di spinaci
30min
Peperoni marinati
55min
Pesce persico ai carciofi
30min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40min
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40min
Petto di pollo al lime e carciofi
45min
Pesce spada con fagiolini e olive
40min
Anelli di totano in umido
30min
Seppioline e gamberi gratinati
1h 10min
Pollo al limone con asparagi verdi
35min