Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di seppioline, pulite
- 2 pizzichi di sale
- 200 g di cetriolo, pelato e a tocchetti (2 cm)
- 100 g di polpa di avocado maturo, a dadini (2 cm)
- 20 g di scalogno
- 3 foglie di menta fresca, lavate
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olive nere denocciolate q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 950 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 15.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tonno fresco alla salsa di fragole
35 Min
Filetti di merluzzo in salsa al caramello
1 Std. 10 Min
Spigola in crosta di zucchine con salsa al caviale di limone
1 Std. 10 Min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30 Min
Riso venere integrale con asparagi e mazzancolle
1 Std. 10 Min
Pesce spada con fagiolini e olive
40 Min
Sardine al cartoccio
50 min
Insalata di gamberi e mango (per 2 persone) (senza glutine)
30 Min
Merluzzo tataki al pesto
30 Min
Pesce spada agrumato
35 Min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1 Std. 10 Min
Branzino al cartoccio
1 Std. 10 Min