Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di mandorle pelate
- 40 g di prugne secche denocciolate
- 60 g di albicocche secche denocciolate
- 8 fettine di lonza di maiale (da 60 g circa ciascuna)
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 8 fette di speck (80 g circa)
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di Marsala
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2000 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 34.5 g
- Koolhydraten
- 22.7 g
- Vetten
- 27 g
Alternatieve recepten
Involtini di lonza e salsiccia con salsa al porto
1 Std. 35 Min
Filetto di maiale ripieno di datteri con salsa allo scalogno
35min
Involtini di vitello al vapore con insalata verde veloce
40min
Involtini di pollo ripieni di primo sale alle erbe aromatiche
40min
Pasticcio di carne e mele in crosta
2h 40min
Involtini baci di Venere
55min
Bocconcini di maiale yogurt e frutta secca
1 Std. 20 Min
Involtini di pollo all'arancia
1h 30min
Involtini con funghi e castagne
45min
Tacchino con ripieno all'uva
1h 30min
Polpette con prugne e salsa al Parmigiano reggiano
50min
Polpette in salsa di zucca con funghi
55min