Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di mandorle pelate
- 40 g di prugne secche denocciolate
- 60 g di albicocche secche denocciolate
- 8 fettine di lonza di maiale (da 60 g circa ciascuna)
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 8 fette di speck (80 g circa)
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di Marsala
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2000 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 34.5 g
- Koolhydraten
- 22.7 g
- Vetten
- 27 g
Alternatieve recepten
Involtini di manzo con salsa ai frutti rossi (per 2 persone)
30 min
Rotoli di tacchino al Gorgonzola
1h 5min
Involtini lucani
50 min
Filetto di maiale con crema di funghi
35 Min
Polpettone allo speck con pere e vellutata di zucca (TM6)
1h
Polpettone di pollo con pistacchi
45 Min
Polpette in salsa di zucca con funghi
55 min
Involtini di pollo all'arancia
1h 30min
Involtini di vitello al vapore con insalata verde veloce
40 min
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1h
Polpettone allo speck con pere
1h
Involtini con funghi e castagne
45 Min