Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polenta
- 200 g di farina di mais
- 750 g di acqua
- 10 g olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 120 g di stracciatella
- 240 g di tonno affumicato a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 966.5 kJ / 231 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 25.7 g
- Vetten
- 6.5 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 463 mg
Alternatieve recepten
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 min
Crema di burrata con verdure
1 Std. 5 Min
Vellutata di ceci e gamberi
40min
Bocconcini di polenta e salsiccia al forno
1h 25 min
Croissant integrale con mousse al salmone
5 godz. 30 min
Tortino di patate dal cuore morbido
1h 20 min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 min
Tartine di pane alla menta
4h 10min
Crema di patate con polpo
1h
Cappelletti di sfoglia al salmone affumicato e semi di papavero
5 Std.
Cestini di patate con panna acida e salmone affumicato
2 Std. 40 Min
Mousse di salmone su tartine di segale
15 min