![Stoccafisso con i porri Stoccafisso con i porri](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/991D0E92-774E-4974-9277-B6A42500F353/Derivates/8bcecd0a-1c1e-4e8f-a71b-4316c2210b62.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di porri a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 700 g di stoccafisso pulito, ammollato e a pezzi
- 80 g di passata di pomodoro
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo di pesce
- 1 peperoncino piccante fresco
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1247 kJ / 298 kcal
- Eiwitten
- 39.1 g
- Koolhydraten
- 3.2 g
- Vetten
- 14.3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 0 mg
Alternatieve recepten
Trippa in bianco alla napoletana
1 Std. 30 Min
Carciofi alla romana
50 min
Baccalà ricco della Vigilia (TM6)
1 Std.
Baccalà con cavolo verza e ceci
50 min
Seppie in zimino
40 Min
Insalata di cardi alle erbe e pinoli
40 Min
Baccalà alla portoghese
1 godz. 10 min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1 Std.
Baccalà alla ligure
1 Std.
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 godz. 10 min
Trippa alla fiorentina
1 Std. 15 Min
Baccalà alla livornese
35 min