Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di porri a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 700 g di stoccafisso pulito, ammollato e a pezzi
- 80 g di passata di pomodoro
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo di pesce
- 1 peperoncino piccante fresco
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1247 kJ / 298 kcal
- Eiwitten
- 39.1 g
- Koolhydraten
- 3.2 g
- Vetten
- 14.3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 0 mg
Alternatieve recepten
Baccalà alla livornese
35 Min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1h
Zuppa di baccalà alle cipolle
35 Min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50min
Baccalà alla cappuccina
55min
Baccalà alla ligure
1h
Seppie in zimino
40 Min
Baccalà alla portoghese
1h 10min
Trippa alla trasteverina
45min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Trippa alla fiorentina
1h 15min
Baccalá alle olive
25min