Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di cipolle rosse di Tropea, a fette sottili
- 50 g di aceto di vino rosso
- 1000 g di gamberoni giganti crudi, sgusciati freschi, e puliti
- 1 limone, preferibilmente biologico, a fette
- 1000 g di acqua
- 2 pizzico di sale
- 400 g di pomodori ciliegino a metà
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1131 kJ / 270 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bresaola con spinaci e bietoline
40min
Coppe di gamberi e fagioli cannellini
30 Min
Zuppetta di crostacei
40min
Insalata di mare
1 Std. 30 Min
Bruschetta terra e mare al piccante
35 Min
Pepata di cozze
55min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Insalata di mare in vasetto
50min
Insalata di gamberi e fagioli cannellini
40min
Insalata di pesce spada e pinoli
40min
Insalata di gamberi alla siciliana
40min
Gamberi in insalata esotica
30 Min