Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 60 g di cipollotti a pezzi
- 50 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 1 peperoncino secco piccante
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 filetti di acciuga sott'olio, scolati
- 500 g di code di mazzancolle
- 300 g di pomodori ciliegino a metà
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 200 g di vino bianco secco
- 150 g di acqua
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1000 g di vongole fresche, spurgate
- 8 fette di pane tostato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2640 kJ / 631 kcal
- Eiwitten
- 51.1 g
- Koolhydraten
- 65.1 g
- Vetten
- 20.3 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di sogliola e gamberi
50min
Coppe di gamberi e fagioli cannellini
30min
Cozze alla Medoc
50min
Zuppetta di crostacei
40 min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1h
Scampi alla busara
35 min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1h
Vongole e cozze alla marinara
3h
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35 min
Zuppa di pesce tradizionale
1 Std. 30 Min
Zuppa di pesce alla napoletana
1h 10min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30min