Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 60 g di cipollotti a pezzi
- 50 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 1 peperoncino secco piccante
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 filetti di acciuga sott'olio, scolati
- 500 g di code di mazzancolle
- 300 g di pomodori ciliegino a metà
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 200 g di vino bianco secco
- 150 g di acqua
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1000 g di vongole fresche, spurgate
- 8 fette di pane tostato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2640 kJ / 631 kcal
- Eiwitten
- 51.1 g
- Koolhydraten
- 65.1 g
- Vetten
- 20.3 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di pesce tradizionale
1sa 30 dk
Anelli di totano in umido
30 min
Brodetto romagnolo
50 min
Pepata di cozze
55min
Polpetti all'inferno
40 min
Zuppetta di crostacei
40 min
Zuppa del pescatore
50 min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1h
Gamberoni zafferano e arancia
30 min
Mazzancolle in crosta con salsa agrodolce
40 min
Seppie con i piselli
40 min