Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla rossa, in quarti
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di radicchio rosso di Verona a listarelle
- 50 g di uvetta, precedentemente ammollata in acqua e ben strizzata
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 8 fette di lonza di maiale
- 16 fette pancetta coppata
-
8
fette di scamorza
of 8 fette di scamorza affumicata - 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1176 kJ / 281 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 5.4 g
- Vetten
- 17.9 g
- Verzadigd vet
- 76.7 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40 min
Lonza alla salvia
1h 10min
Involtini di pollo al Varoma con pesto freddo di zucchine
50 min
Involtini di pollo con pesto di pomodori secchi
50 min
Lonza di maiale farcita e verdure al vapore
1 godz. 30 min
Scaloppine con zucchine alla mediterranea
30 dk
Polpettone allo speck con pere e vellutata di zucca (TM6)
1h
Involtini di pollo all'arancia
1 godz. 30 min
Straccetti di pollo con erbe e pinoli
25 min
Involtini di pollo al Varoma con pesto freddo di zucchine (TM6)
50 min
Polpette alla mortadella
40 min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1h