Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla rossa, in quarti
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di radicchio rosso di Verona a listarelle
- 50 g di uvetta, precedentemente ammollata in acqua e ben strizzata
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 8 fette di lonza di maiale
- 16 fette pancetta coppata
-
8
fette di scamorza
of 8 fette di scamorza affumicata - 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1176 kJ / 281 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 5.4 g
- Vetten
- 17.9 g
- Verzadigd vet
- 76.7 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Involtini di lonza allo speck con carote e funghi e budino agli amaretti
1h 30min
Lonza alla salvia
1h 10min
Pomodori ripieni con zucchine alla menta e tonno
25min
Scaloppine con zucchine alla mediterranea
30min
Bocconcini di tacchino piselli e bacon
45min
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45min
Involtini di pollo all'arancia
1h 30min
Salsiccia, zucca e patate con salsa
50min
Bocconcini di pollo al cartoccio con verdure
50min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1h
Rotolini di tacchino
1h
Fettine di pollo con olive e pistacchi
45min