Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 30 g di vino bianco secco
- 5 cucchiaini di capperi sotto sale, sciacquati ed asciugati
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 4 filetti di triglia rossa di scoglio freschi (600 g circa), puliti
- 160 g di olive verdi denocciolate
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1393 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 24.1 g
- Koolhydraten
- 2.2 g
- Vetten
- 25.3 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 min
Sgombri all'agro
1h 45min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1 godz.
Polpo agli agrumi
1 godz.
Pescatrice ai pomodorini
1 godz.
Spigole all'acqua pazza
30 min
Dentice agli agrumi
45 min
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40 min
Alici ripiene al Varoma
50 min
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50 min
Insalata di polpo e zucchine
1 godz.
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1 godz.