![Risotto con fave, primosale, birra e fiori Risotto con fave, primosale, birra e fiori](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/28c97591-64c5-4a25-b641-edca9401ea1b/Derivates/729da882-704c-4091-ba4a-881ed82af773.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- ½ limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco e filtrato
- 200 g di fave fresche, sgranate (750 peso lordo) (vedere consigli)
- 30 g di cipollotto a pezzi
- 40 g di burro
- 320 g di riso Carnaroli
- 100 g di birra chiara
- 800 g di brodo vegetale
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di formaggio primo sale a dadini (1 cm)
- 16 fiori edibili
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2360 kJ / 564 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 69.8 g
- Vetten
- 21.7 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Risotto alla barbabietola e bacon croccante
35 min
Risotto con zucca Kabocha e salvia
35 min
Focaccia fave, pancetta e pecorino
2h 10min
Farrotto alla zucca e salsiccia
45 Min
Spaghetti con pecorino e fave
40 min
Pasta con fave e mazzancolle al curry
1 Std. 10 Min
Vellutata di fave verdi e piselli novelli
40 min
Trofie fave, asparagi e pancetta
40 min
Risotto alla zucca e balsamico
30 Min
Risotto burrata e piselli
40 min
Risotto zucca, pancetta e piselli
50 Min
Risotto spinaci e piselli
35 min