Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno
- 150 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di piselli freschi, sgranati
- 170 g di asparagi, puliti e a tocchetti (2 cm circa)
- 150 g di fave fresche, sgranate
- 850 g di acqua
- 1 cucchiaino di aneto secco
- 1 pizzico di paprika dolce
- 3 foglie di basilico fresco, lavate
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 781.2 kJ / 186.7 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 23.8 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 0.2 mg
Alternatieve recepten
Zuppa di patate e carciofi
1 Std.
Zuppa di verdure
30 Min
Minestra saporita di pasta e verdure
50 min
Minestra di cereali e verdure invernali
50 min
Cocottine di uova con fave e piselli
50 min
Fave in umido
1 Std.
Zuppa di legumi e verdure
40 Min
Minestrone di lenticchie e patate
45 Min
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45 Min
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12h 10 min
Minestra lenticchie e spinaci
50 min
Zuppa di lenticchie
50 min