Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 5 g di scorza di limone a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di succo di limone spremuto fresco
- 40 g di gherigli di noci, tritati grossolanamente
- 500 g di zucchine
- 350 g di acqua
- 16 gamberoni giganti crudi, sgusciati con la coda
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1351 kJ / 323 kcal
- Eiwitten
- 30.2 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35 min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 min
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1h 10min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 min
Orata al sale
40 min
Tonno allo zenzero e melagrana
40 min
Insalata di scampi esotica in vasetto
30 dk
Sorbetto avocado, ananas e lime
20 min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 min
Turbante di branzino in scorza d'arancia e pepe rosa con gamberi di Santa Margherita
1h
Spigola con uvetta e pinoli
45 min
Tartare di pesce spada, melanzane e mentuccia
1h