Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa ai funghi
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di funghi secchi ammollati in acqua tiepida e strizzati
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
Polenta
- 250 g di farina di mais bramata
- 950 g di acqua
- ½ cucchiaio di sale grosso
- 10 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 60 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- burro (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2198.7 kJ / 525.5 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 49.3 g
- Vetten
- 34.4 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 605.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza mele e brie
1h 50min
Crostata con fiori di zucca
1h 30min
Sformatini formaggio e aromatiche (tartra)
1h
Peperoni alla piemontese
55min
Zuppa di farina e Gruviera
1h 15min
Lasagnetta fredda con melanzane e burrata
40min
Peperoni con capperi
40min
Cavatelli pomodori e caciocavallo
1h 30min
Gnocchi alla sorrentina
1h 25min
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15min
Lasagne con patate, porcini e taleggio
1h
Strudel verza e porri (vegan)
2h