Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa ai funghi
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di funghi secchi ammollati in acqua tiepida e strizzati
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
Polenta
- 250 g di farina di mais bramata
- 950 g di acqua
- ½ cucchiaio di sale grosso
- 10 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 60 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- burro (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2198.7 kJ / 525.5 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 49.3 g
- Vetten
- 34.4 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 605.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa gratinata con pancetta e Fontina
1h 10min
Cotechino alla Wellington
6h
Frico
1h
Polenta con i funghi
1h 15 min
Crostata con fiori di zucca
1h 30min
Crêpes alle erbe aromatiche con mortadella e funghi
1h 10min
Polpettone in crumble fragrante
1h
Lasagne pecorino e cavolo nero
1h 40min
Polenta pasticciata con cavolo nero e formaggi filanti
1h 35 min
Panzanella con mandorle e acciughe
2h 30 min
Ciambelline ai formaggi
30min
Minestrone di lenticchie e patate
45min