Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di funghi champignon a fette
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 20 g di vino bianco secco
- 70 g di prosciutto cotto
- 100 g di Emmental
- 1 tuorlo
- 8 fette di pane casereccio
- 150 g di Taleggio a listarelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1293 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 10.3 g
- Vetten
- 17.5 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostini alla crema di melanzane e mozzarella di bufala
55min
Crostini con crema piccante ai ceci
40min
Crostini con mousse prosciutto e funghi
2u. 20min
Paté di funghi
1h 30min
Crostini con crema di milza
1h
Crostini di pane bianco con mousse al prosciutto crudo
5h 10min
Salsa ai porcini
20min
Carpaccio di manzo marinato alle erbe
2h 15 min.
Marinatura per pesce alla griglia
15min
Pici all'aglione
1 Std. 25 Min
Mini corone di riso con ragù alla boscaiola
1 Std. 10 Min
Crostoni alla salsiccia
15min