Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 200 g di baccalà ammollato e dissalato, in bocconcini (3 cm)
- 120 g di cipolla a pezzi
- ½ cucchiaino di paprica dolce
- 1 pizzico di pistilli di zafferano
- 60 g di passata di pomodoro
- 350 g di brodo di pesce
- 160 g di riso a chicco corto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2728 kJ / 652 kcal
- Eiwitten
- 24.94 g
- Koolhydraten
- 67.26 g
- Vetten
- 31.56 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto ai funghi porcini
35 dk
Minestra di pasta, fagioli e acciughe
30 min
Risotto allo zafferano, cavolo nero e vino rosso
35 dk
Riso e crema di ceci
40 dk
Fagioli all’uccelletto a Cottura Lenta
6 Std. 20 Min
Risotto zafferano e pioppini
40 dk
Risotto con uva e funghi
30 min
Risotto ai carciofi con tonno e olive
35 dk
Risotto al nero di calamari
40 dk
Risotto al ragù bianco di mare
30 min
Risotto al nero di seppia
35 dk
Risotto al salmone con crema di porri
40 dk