Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 200 g di baccalà ammollato e dissalato, in bocconcini (3 cm)
- 120 g di cipolla a pezzi
- ½ cucchiaino di paprica dolce
- 1 pizzico di pistilli di zafferano
- 60 g di passata di pomodoro
- 350 g di brodo di pesce
- 160 g di riso a chicco corto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2728 kJ / 652 kcal
- Eiwitten
- 24.94 g
- Koolhydraten
- 67.26 g
- Vetten
- 31.56 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne al ragù di polpo
1hod.
Risotto al salmone con crema di porri
40 Min
Risotto al nero di calamari
40 Min
Baccalà alla cappuccina
55 Min
Ragù di calamari a Cottura Lenta
5h 30min
Risotto anatra e lamponi
1hod.
Zuppa di pesce con zucca e tofu
1h 10min
Stoccafisso con i porri
50 Min
Risotto con salampatata
35 Min
Baccalà alla Veracruz
1hod.
Tegamino di vongole e zucchine
40 Min
Seppie in zimino
40 Min