Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 patate con la buccia, lavate e asciugate (80 g l'una circa)
- 120 - 150 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 3 - 4 rametti di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 rametto di origano fresco
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe
- olio extravergine di oliva q.b.
- 800 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 966.8 kJ / 231.4 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14.4 g
- Vetten
- 13.4 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fagioli rossi in umido
1h 20min
Polpette alla mortadella
40 min
Patate in salsa piccante
45 min
Uova filanti
15 min
Patate speziate
1h 15min
Riso alla cantonese
40 min
Braciole di maiale con frittelle di patate sottovuoto
3h 30min
Polpette mediorientali
1 godz.
Polpette danesi
50 min
Salsa dip ai peperoni (vegan)
15 min
Melanzane ripiene light
1 godz.
Salsa di cipolle al balsamico
35 Min