Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 patate con la buccia, lavate e asciugate (80 g l'una circa)
- 120 - 150 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 3 - 4 rametti di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 rametto di origano fresco
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe
- olio extravergine di oliva q.b.
- 800 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 966.8 kJ / 231.4 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14.4 g
- Vetten
- 13.4 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Finocchi ripieni
1h
Patate in salsa piccante
45min
Patate ripiene su cipolle caramellate
1h 15min
Patate speziate
1h 15min
Patate duchessa
1h
Contorno di peperoni, cipolle e mele
20min
Mozzarella in carrozza con puntarelle
5 Std. 35 Min
Patate gratinate al Gorgonzola
40min
Patate gratinate con pepe rosa e Parmigiano reggiano
1h
Omelette, cotto e formaggio (senza uova)
20min
Patate schiacciate all'olio extravergine di oliva
50min
Polpette di carote
1h