![Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni) Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9f3b991f-9cb5-4f62-a780-29a6df0cfd52/Derivates/6b6fef03-b598-4a62-832f-131ff31a3597.jpg)
Compatibele versies
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g di aceto di vino rosso
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 125 g di lamponi
- 500 g di acqua
- 800 g di polpo fresco
- 70 g di carote
- 30 g di gambo di sedano
- 1 spicchio di aglio
- 1 foglia di alloro fresca
- 1 avocado maturo (circa 100 g) a cubetti
- 200 g di anguria a cubetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1581 kJ / 378 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45 min
Filetti di cernia e verdure allo zenzero al cartoccio
40 min
Dentice agli agrumi
45 min
Polpo agli agrumi
1 Std.
Marinatura al lime, zenzero e menta
15 min
Baccalà alla veneziana con polenta
1 Std. 45 Min
Coda di rospo croccante su purea nera
1h 50 min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40 min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 min
Filetti di orata con crema di peperoni
1 Std. 40 Min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 Std.
Vellutata di zucca e scampi
2 Std.