Compatibele versies
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g di aceto di vino rosso
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 125 g di lamponi
- 500 g di acqua
- 800 g di polpo fresco
- 70 g di carote
- 30 g di gambo di sedano
- 1 spicchio di aglio
- 1 foglia di alloro fresca
- 1 avocado maturo (circa 100 g) a cubetti
- 200 g di anguria a cubetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1581 kJ / 378 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45 Min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1 Std.
Calamari su crema di piselli e pomodori
50 min
Crema di patate con polpo
1 Std.
Insalatina di calamari e pepe rosso
1 Std.
Insalata di polpo con dressing al lime
1 Std.
Gamberoni con avocado e yogurt
35 Min
Insalata di cozze e salsa al lime
40 Min
Nuvola di zucchine con gamberoni alla curcuma
45 Min
Polpo agli agrumi
1 Std.
Passata di finocchi con ragù di calamari
1 Std.
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 Std.