Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brisèe
- 200 g di farina tipo 0
- 100 g di burro a pezzi + q.b.
- 65 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno broccoli e bacon
- 30 g di porro
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di cimette di broccoli
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 180 g di crescenza
- 1 uovo
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato
Terminare la preparazione
-
50
g di fette di bacon a dadini (0.5 cm)
of 50 g di pancetta a cubetti (0.5 cm)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 740 kJ / 177 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 10.9 g
- Vetten
- 12.2 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche radicchio e bietole
1sa 15 dk
Mini sformati di ricotta con prosciutto cotto e verza
40min
Torta salata asparagi e provola
1sa 30 dk
Baccalà gratinato con spinaci e carote
50min
Crostata con fiori di zucca
1sa 30 dk
Girelle alla curcuma con zucchine e gamberetti
8u.
Quiche asparagi e bacon
1sa 45 dk
Rustico con uova e stracchino
1h
Frittelle di cavoli e Emmental
35min
Fagottini di sfoglia zucca, speck e balsamico
1sa 30 dk
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55 min
Alberello salato
2sa 10 dk