Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- burro q.b.
- 50 g di Parmigiano reggiano
- 40 g di Fontina
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 350 g di funghi porcini freschi a pezzi
- 50 - 60 g di latte
- 2 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 638.3 kJ / 152.7 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 2.2 g
- Vetten
- 11.8 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 63.9 mg
Alternatieve recepten
Sformatini di fiori di zucca
1h 30 min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30 min
Vitello in crosta di pane con patate dolci
1h
Timballini di riso allo zabaione con asparagi e omelette delicata al Varoma
45 min
Sformatini di uova e funghi
40 min
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50 min
Mini cheesecake salate al basilico
3h 30 min
Mini soufflè ai formaggi e zucchine (senza glutine)
35 min
Sformatini di finocchi
1h 30 min
Sformatini low carb di ricotta alla curcuma e salmone
35 min
Bicchierini capresi
30 min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min