Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- burro q.b.
- 50 g di Parmigiano reggiano
- 40 g di Fontina
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 350 g di funghi porcini freschi a pezzi
- 50 - 60 g di latte
- 2 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 638.3 kJ / 152.7 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 2.2 g
- Vetten
- 11.8 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 63.9 mg
Alternatieve recepten
Schiacciata con salmone affumicato e bacche di goji
2 Std. 15 Min
Mini soufflè ai formaggi e zucchine (senza glutine)
35min
Crostata integrale salata con salsa di cipolle
1 Std. 10 Min
Fagottini di sfoglia zucca, speck e balsamico
1 Std. 30 Min
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50min
Cocottine zucchine e fonduta (Bimby Friend)
55 Min
Sformatino di piselli su crema di peperoni e gambero rosso di Sicilia (di Antonio Lorenzon)
1 Std. 30 Min
Cheesecake alle barbabietole con salmone affumicato
5 Std. 20 Min
Tortino di zucchine con pesto di basilico e limone
1h 20min
Cocottine di zucca e ricotta
50min
Sformatini al cotechino
30min
Sformatini di piselli e carote con cuore filante
1 Std. 10 Min