Soufflé ai funghi e formaggi a Varoma
TM6 TM5 TM31

Soufflé ai funghi e formaggi a Varoma

4.0 (33 beoordelingen)

Ingrediënten

  • burro q.b.
  • 50 g di Parmigiano reggiano
  • 40 g di Fontina
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 350 g di funghi porcini freschi a pezzi
  • 50 - 60 g di latte
  • 2 uova
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 500 g di acqua

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
638.3 kJ / 152.7 kcal
Eiwitten
9.8 g
Koolhydraten
2.2 g
Vetten
11.8 g
Verzadigd vet
4 g
Vezels
1.5 g
Natrium
63.9 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten