Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di latte
- 60 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di formaggio fresco tipo Brie, a pezzi
- 80 g di burro a pezzi
- 12 fogli di pasta fillo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2249 kJ / 537 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 458 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia ai 4 formaggi
45min
Polenta concia alla valdostana
1h 40min
Tortino di formaggio, cipolla e mais (Sopa Paraguaya)
1h 10min
Sformato di pane con porri e crema al Parmigiano reggiano filante
50 min
Rösti di patate
1h
Torta salata lucana
1h 10min
Torta salata ai 4 formaggi
1h
Rustico con uova e stracchino
1h
Focaccia ripiena alla mozzarella
50 min
Torta salata al tonno e ciliegini
1 Std. 30 Min
Quiche ai formaggi e erba cipollina
1h 20min
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1 Std. 30 Min