Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di acqua fredda (tenuta in congelatore per 10 minuti)
- 1 pizzico di sale
Cotechino
- 500 g di acqua
- 1 cotechino precotto (500 g circa)
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi misti a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
- 100 g di speck a fette
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo, sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3044.5 kJ / 727.7 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 60.3 g
- Verzadigd vet
- 28.3 g
- Vezels
- 120.7 g
- Natrium
- 4.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Manzo a Cottura Lenta con funghi e verdure
5u. 20min
Involtini di lonza e salsiccia con salsa al porto
1 godz. 35 min
Bocconcini di maiale al latte
50min
Mini pasqualine
1 Std. 30 Min
Piccoli strudel ai friarielli e salsiccia
1h 20 phút
Seppie ripiene a Cottura Lenta con polenta bianca
5h
Filetto di maiale ripieno alle prugne (TM6)
3 godz. 10 min
Polpettone in crumble fragrante
1h
Quiche ai funghi e salsiccia aromatizzata all'olio tartufato
1 Std. 30 Min
Brasato ai funghi
6h
Stella di pandoro tostato con crema diplomatica e frutti rossi
1h 20 phút
Crostini di polenta con tonno affumicato
1h