Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rollè al macis
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 uovo
- 550 g di carne trita di manzo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di macis
- 100 g di prosciutto cotto a fette
- 40 g di Emmental a fette
Salsa allo zafferano
- 100 g di carota, pelata e a pezzi (2 cm circa)
- 120 g di cipolla a pezzi
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 500 g di acqua
- 100 g di vino bianco
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 30 g di burro a pezzi
- 30 g di farina tipo 00
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1443 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 35.8 g
- Koolhydraten
- 7.8 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetto di maiale con crema di funghi
35min
Bocconcini di tacchino e champignon
45min
Spezzatino di tacchino, patate e piselli
1h 30min
Bocconcini di tacchino piselli e bacon
45min
Filetto ai funghi
1h
Zuppa di merluzzo e cozze
50min
Mug cake al gianduia
20 min
Polpette al cotechino su crema alle patate viola
1h
Filetto di maiale all’uva
1h 15min
Zuppa di vongole e mazzancolle
1h
Cernia con salsa mediterranea
40min
Zuppa di fagioli e cozze
55min