Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di pane raffermo a pezzi (2-3 cm)
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di cipolla bianca a metà
- 2 spicchi di aglio senz'anima
- 1 peperoncino secco (optioneel)
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b
- 10 g di sale + q.b
- 600 g di filetti di merluzzo senza spine ed a pezzi (2-3 cm)
- 2 cucchiaini di timo secco
- 2 uova
- 1 cucchiaino di lievito in polvere
- 200 g di semola rimacinata di grano duro
- 500 - 1000 g di olio per frittura
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1540 kJ / 368 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 22.7 g
- Vetten
- 24.8 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cotolette di spinaci
40min
Hamburger impanato di tacchino e spinaci
35min
Polpette di pollo con emulsione alle erbe
1h
Fish burger
35min
Polpette di merluzzo con salsa di pomodoro all'acciuga
1h
Hamburger di pollo
1h
Svizzere di pollo
35min
Spiedini con polpette di melanzane e pomodorini
1h
Svizzere di merluzzo
35min
Hamburger di merluzzo e gamberi
20 min
Polpette di merluzzo con salsa allo yogurt
45min
Polpette di salmone
55min