Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di pane raffermo a pezzi (2-3 cm)
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di cipolla bianca a metà
- 2 spicchi di aglio senz'anima
- 1 peperoncino secco (optioneel)
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b
- 10 g di sale + q.b
- 600 g di filetti di merluzzo senza spine ed a pezzi (2-3 cm)
- 2 cucchiaini di timo secco
- 2 uova
- 1 cucchiaino di lievito in polvere
- 200 g di semola rimacinata di grano duro
- 500 - 1000 g di olio per frittura
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1540 kJ / 368 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 22.7 g
- Vetten
- 24.8 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hamburger di pollo con salsa allo yogurt
2h 10 min
Bastoncini di merluzzo con salsa di pomodoro
50 min
Hamburger di merluzzo e gamberi
20 Min
Cordon bleu
30 min
Crocchette filanti con verdure e formaggi
35 Min
Fish burger
35 Min
Stecco di carne con cuore filante
20 Min
Cotolette di spinaci
40 min
Burger di tacchino, melanzane e ricotta
20 Min
Polpette di salmone
55 min
Piccoli polpettoni in crosta
1h 10min
Polpette di merluzzo e patate
55 min