Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di filetto di maiale (due filetti interi da circa Ø 6 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 800 g di carote, pelate e a rondelle (circa 0,5 cm)
- 50 g di scalogno a fettine sottili
- 80 g di burro a pezzi
- 50 g di funghi porcini secchi ammollati in acqua 10 minuti e strizzati
- 50 g di vino bianco
- 500 g di acqua
- ½ dado per brodo di carne
- 1 cucchiaino raso di foglie di salvia secca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1627 kJ / 389 kcal
- Eiwitten
- 29.8 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 26.2 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45min
Filetto di maiale con crema di funghi
35 Min
Bocconcini di tacchino e champignon
45min
Coppa di maiale in umido
1 Std. 30 Min
Filetto di maiale in salsa e contorno di carote (TM6)
45min
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1h
Filetto ai funghi
1h
Polpettone di carne ai funghi
1 Std. 30 Min
Filetto di maiale all’uva
1sa 15 dk
Spezzatino di maiale, mele e cipolle
1 Std. 30 Min
Polpettone allo speck con pere
1h
Filetto di maiale ripieno (TM5)
1j 10 menit